miercuri, 9 ianuarie 2013

Oslo si Breivik, atentat Israelian pentru a acuza islamismul: Palestina si Iran

Oslo si Breivik, un alt “World Trade Center” pentru ca Israelul sa invinuiasca Palestina la ONU si sa atace militar Iranul.

Asa lucreaza ISRAELUL, jidani – evrei spurcati si perciunati si pe urma guita ca porcii: HOLOCAUST,….

 Romania, ATENTIE! ce s-a intamplat la OSLO, oricand se poate intampla si in Romania, deoarece Romania e condusa si controlata de Israel, la fel ca si Norvegia si la toate nivelurile politice si institutiilor statului roman.

 Iar, apoi sa ne trimita copii la razboi sa lupte impotriva Iranului sau a Chinei ori in alta parte, dar nu la scoala si la studii, acolo sunt adusi straini la studii gratuite sa ne inlocuiasca in institutiile statului roman si noi suntem pe strada fara nici un drept si ucisi fara mila de acesti straini si de clasa politica venita la putere dupa 1989.

La ONU se dezbatea problema Palestiniana pentru ca acesta tara sa devina stat observator la ONU si trebuia impiedicat acest lucru si cum putea fi impiedicata aceasta actiune a statului Palestina la ONU? 

Printr-un atentat important in Europa si Israel a avut in Norvegia foarte multi sustinatori pentru a duce la indeplinire planul sau criminal, ATENTAT care avea ca obiectiv denigrarea statului Palestina si apoi atacarea militara a Iranului.

 La 29 noiembrie 2012, Palestina a devenit, in urma unui vot al Adunarii Generale, stat observator la Organizatia Natiunilor Unite. Rezolutia care transforma “entitatea” palestiniana intr-un “stat observator nemembru” a fost adoptata cu o majoritate confortabila, dar nu zdrobitoare, de 138 de voturi pentru, noua impotriva si 41 de abtineri, informeaza AFP.

Romania prin ministrul de externe Titus Corlateanu si la ordinul lui Basescu, se numara printre tarile care s-au abtinut, alaturi de Germania, Polonia sau Marea Britanie.
Capitala Norvegiei, Oslo, la 23 iunlie 2011 a fost zguduită vineri seară de două explozii puternice, în urma cărora au murit zeci de persoane.

Atacul a fost unul terorist, la puţin timp după aceste atentate, cel putin doua persoane, dintre care un bărbat era deghizat în poliţist si au deschis focul la o şcoală de vară a tineretului din Partidul Laburist din Norvegia de pe insula Utoya, de la periferia capitalei norvegiene.

 Acestia resusec sa ucide peste 90 de persoane, folosnd arme automate si cartuse «dum-dum», iar acest tip de munitie de tip «dum-dum», sunt folsite de CIA, Mossad si NATO, «dum-dum», adica la atingerea tintei explodeaza si au fost folosite la atacarea Romaniei in decembrie 1989.

Barbatul imbracat in uniforma de politist se numeste Anders Behring Breivik care in mod special s-a deghizat in politist, pentru ca eventuali supravietuitori sa ii ceara ajutorul, dar aceasta sa-i ucida pentru ca pe aceasta insula Utoya, nu trebuia sa existe martori, atentatul trebuia pus pe seama islamistilor, pentru ca Israel sa aibe motiv sa denigreze Palestina la ONU si sa atace militar Iranul.

Acesti asasini dupa ce face un tur al morţii în tabăra de vară a partidului Laburist, s-au întoars inapoi să termine măcelul şi să fie siguri că nu exista supravieţuitori, iar de la acest macel au scăpat cu viaţă doar cei care s-au prefăcut morţi suficient de convingător, nu trebuia sa existe martori si vina pentru atentat era deja cunoscuta, islamisti Palestina si Iran.

Toata acesta actiune criminala si terorista s-a facut cu sprijinul politiei care a dorit să ascunda asasinii si chiar pe Anders Behring Breivik, dar a intervenit presa din Norvegia si poliţia a arestat un bărbat blond, cetăţean norvegian despre care surse poliţieneşti spun că nu are nicio legătură cu organizaţii teroriste islamiste.

Ambele atacuri sunt legate de partidul de guvernământ care au sustinut cauza Palestiniana la ONU si bombele de la Oslo a fost detonate aproape de biroul primului ministru, iar la tabăra de vară de pe insula Utoya urma să apară acelaşi premier.

După primele veşti despre atacul cu bombe, toate bănuielile s-au îndreptat către islamişti, iar după masacrul de pe insulă însă, poliţia a arestat un bărbat blond, cetăţean norvegian despre care surse poliţieneşti spun că nu are nicio legătură cu organizaţii teroriste islamiste.

Aceasta actiune criminala terorista este considerata ca cel mai grav atentat din Europa, dupa atentatele de la WTC din America, din 9-11 septembrie.2001.

În cazul tragediei din Norvegia, pista islamistă părea şi mai credibilă pentru cei care şi-au adus aminte că presa norvegiană a fost cea care a preluat imediat caricaturile cu Mahomed realizate de un cotidian danez şi care au înfuriat întreaga lume musulmană şi au declanşat o serie de violenţe care continuă până în ziua de azi.

Presa norvegiană a republicat caricaturile nu ca pe o sfidare, ci în numele libertăţii de exprimare. Iar guvenrnul de la Oslo nu a îndrăznit să conteste această decizie.

Indiferent cât de liberală şi de normală ar fi fost decizia, a deschis însă o poartă de ură islamiştilor aflaţi în căutarea oricărui motiv pentru a-şi vărsa frustrarea si era momentul pentru a arata vinovati despre acest atac criminal si terorist: ISLAMISTI.

In 2010, un ziar norvegian a fost ţinta unor ameninţări serioase din cauza acelor caricaturi si oricare ar fi naţionalitatea, religia sau motivaţia celor care comit astfel de atrocităţi, tot terorism se numeşte.

Forţele de securitate şi întreaga societate norvegiană încep să îşi dea seama de situatia reala din tara lor, Norvegia e condusa si controlata de mossad, CIA si de evrei-jidani spurcati si nu de norvegieni si Israelul controleaza institutiile statului norvegian.

Priviti DOVADA, exact ca la “World Trade Center” propaganda Israeliana: 

CNN- Washington, DC: Wolf Blitzer, un purtător de cuvânt al Israel Public Affairs Committee (AIPAC), a spus unui corespondent pentru Jerusalem Post, ca “Al Qaeda” și islamiștii radicali, sunt vinovații principali pentru atacurile teroriste din Norvegia. WMR 

Mai trebuia sa spuna ca Palestina si Iran au bomba nucleara si arme chimice si in 24 de ore ONU si NATO atacau Palestina si Iran. 

American Presa Libera: Mass-media vorbesc despre faptul că un creștin și așa-numita “extremist de dreapta”, a fost responsabil pentru uciderea în masă în Norvegia. Dar ceea ce mass-media a atentionat este faptul că a acest terorist, Anders Behring Breivik, a fost un suporter hard-line a Israelului, un violent pro-israelian nebun (cum ar fi fanatic Ioan Hagee), care a lovit un guvern al Norvegiei, Partidul Muncii care este perceput ca fiind ostil Israelului.

USAToday: Oficialii politiei, de asemenea, au declarat că, pe baza informatiilor primite de la acestea apeluri si despre fotografierea pe insula, au crezut ca sunt doi sau cinci atacatori care au fost implicati si că au avut diverse arme si diversi explozibili.

MSNBC: Oslo, Judecătoria a prelungit detentia lui Breivik la izolarea pe încă patru săptămâni spunând că încă nu stie dacă el a actionat singur.

Hamsayeh cred că au existat două persoane care au tras, a spus un “supravietuitor” Alexandru Stavdal, norvegian VG.

Financial Times: Oficialii politiei au declarat că “nu se poate exclude complet”, posibilitatea ca alte persoane au fost implicate în atacurile de vineri.

Nord Seeker Adevărul comentariu: Impuscături multiple de la diferite înăltimi si culori de păr sunt confirmate de către supravietuitori si martori oculari.

NukeLies: Fragmente de gloante care face imposibila a le compara balistic, aceasta este o modalitate de a ascunde prezenta a numeroase arme si a tirului, tipica CIA sau MOSSAD.

Marius Helander, unul dintre martorii tragediei oribile si fotografierea de pe insula Utoya a implicat 2 persoane” Sunt sigur că filmarile au avut loc, în acelasi timp din două puncte diferite ale insulei “, a mărturisit la Politia norvegiana. Mai multi martori confirmă paternitatea a cel putin 2 tragatori: “… Martorii au descris un alt om ca fiind un al doilea tragator si avea 1,80 de centimetri inaltime, cu aspect nordic părul negru, cu” un pistol în mâna dreaptă si o puscă în spate. “Unul dintre baieti, Kristiansen, a declarat VG că” au fost cele mai lungi de două ore de viata mea “…

Intifada Palestina: Cum a fost cazul cu atacurile din New York City pe 11 septembrie 2001, atunci când mai multe jocuri de război si exercitiile de teroare au fost efectuate ca functionarea Mossad pavilion fals … Norvegia a avut, de asemenea, propriul pre-fals-pavilion de teroare. 48 de ore înainte masacru Oslo si Utoya, la Oslo politia a organizat un atac fals dramatic si terorist cu bombe si arme de foc in apropiere de Opera Oslo Casa, deci a avut loc o AVANPREMIERA a faptelor care urmau sa se intample.

CIA, Mossad si MI6 si bombele cu masini capcana sunt una dintre specialitătile lor. Sunt experti în aceste operatiuni de acest tip, folosind apoi straini sau islamisti autori convenabili pentru negarea plauzibilă a faptelor lor. 

Intifada.Palestine: Dacă mulți dintre aliații israelieni se grăbesc să-l apere pe Andres Behring Breivik, aliații săi americani sunt acum grabesc sa se ​​distanteze de el. Ei sunt cei care, în calitate de New York Times a spus-o, a exercitat “o influență de necontestat” pentru acest terorist. Ei sunt cei care au contribuit la crearea atmosferei în care a simțit încurajat. Desigur, ei neagă că a făcut acest lucru. Unul este amintit aici, Sarah Palin, care a postat numele și locurile de reședință ale adversarilor ei Democratice folosind fire de par gunsight cruce. Și apoi, când în luna ianuarie a anului 2011 Reprezentant Giffords Gabrielle a fost împușcat de un fanatic de dreapta, a spus că ei au incitat si nu au avut nimic de a face cu incidentul. Acum, istoria se repetă si cine sunt tovarăși de drum: Robert Spencer, care conduce site-ul web, Jihad Watch și Pamela Geller, care conduce site-ul web Ambele sunt figuri majore în campania de ură fiind acum “Atlas Shrugged”. desfășurată împotriva musulmanilor în Statele Unite ale Americii.

RightSideNews: In timp ce manifestul lui Breivik indica ca el a planificat si executat atacul ca un lup singuratic, confirma totusi că el este parte dintr-o organizație mai mare pe care o numeste “Pauperes Commilitones Christi Templique Solomonici (PCCTS, de asemenea, cunoscut sub numele de Cavalerii Templieri), care încurajeaza lupii singuratici si alte (care se referă la Brevik ca “Cavalerii Justiciar”) și celule mici, în alte părți ale Europei pentru a realiza un plan de a “salva” Europa și cultura europeană de la distrugere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu